KOCAELİ OKÇULUK

'' Okçuluk, fizik ve beyin gücünü maksimum kullanarak yapılan zor ama zevkli sporlardan biridir. Etkili bir amaç doğrultusunda; kalıcı kondisyon, kalıcı konsantrasyon, mükemmel teknik, doyumsuz başarı isteği, her zaman pozitif düşüncenin altında planlı çalışmayla yapılan okçuluk sporu, kişiyi sürekli başarıya ve hazza götürür ''. ( Rıdvan Uzuntaş = ) -Yarışma sporcusu olabilmek için yetenek, düzenli çalışma, maddi ve manevi destek olması gerekli.
*- .

*- HERKES İÇİN: OKÇULUK KULÜBÜ,
2022 Yılı için ; 07-08 yaş gurubu ( 2014 ve 2015 doğumlular) olimpik yay temel okçuluk eğitimi almak için başvurabilirler : www.kocaeliokculuk.com - 09-13 yaş gurubu (2013, 2012, 2011,2010 ve 2009 doğumlular ) olimpik yay temel okçuluk eğitimi almak için başvurabilirler : www.kocaeliokculuk.com - 14 yaş ve üstü ( 2008 ve üstü doğumlular) olimpik yay temel okçuluk eğitimi almak için başvurabilirler : www.kocaeliokculuk.com OKÇULUK ÇALIŞMALARI, Yahya Kaptan Mah. Recep Topaloğlu Spor Salonu Okçuluk Antrenman Bölümünde Yapılmaktadır. - Tüm okçuluk malzemeleri bize aittir, sporcular sadece spor kıyafetleriyle gelecektir. - www.kocaeliokculuk.com - Kayıt ve Toplantı Tarihi : - Not : 18 yaş altı sporcu velisiyle birlikte gelecektir.

4 Temmuz 2010 Pazar

Okçularımız Açık Hava Sezonunu Şampiyonlukla Kapattı







02-03 temmuz 2010 tarihlerinde Eskişehir' de yapılan Türkiye Kupası Okçuluk Yarışması'na(Büyük-Genç) 290- sporcu katıldı.

Bu yarışmaya katılan sporcularımız bir altın iki gümüş madalya ile açık hava okçuluk sezonunu kapattılar.

- Dinçer Ekiz compound yay büyük erklerde Türkiye şampiyonu olurken bu sezon hiç geçilmedi. Ayrıca sporcumuz bu sezonda iki dünya rekoru egalesi elde ederken bir çok Türkiye rekoruda kırdı. Ekiz son Dünya Kupası Okçuk yarışmasında Dünya klasmanında 9. sıraya yükseldi. Sporcumuz, 20-25 Temmuz 2010 tarihlerinde Moskova yapılacak olan Avrupa Grand Prix Okçuluk Yarışması' na katılacak.
- Elif Çıtlak compound yay genç bayanlarda Türkiye ikincisi oldu. Sporcumuz yıldız olmasına rağmen Gençler kategorisinde derece yaptı.
- Elif Çıtlak, Rabia Nur Karaoğlu ve Ezgi Karatay ' dan oluşan yıldız bayanlarımız yine bir üst kategoride, compound yay genç bayan takımlarda Türkiye ikincisi olmayı başardı.
- Ayrıca Dinçer Ekiz, Mustafa Yılmaz ve Ahmet Asker' den oluşan compound yay büyük erkek takım da Türkiye dördüncüsü oldu.

Yarışmaya antrenör olarak katılan Rıdvan UZUNTAŞ '' sporcularımın hepsini kutluyorum, yarışmanın sonuna kadar mücadele ettiler ve sonundada güzel sonuçlar aldılar. Dinçer Ekiz artık Türkiye' ye maal omuş bir sporcudur, sporcu kişiliği ve başarısıyla bir ekol olmuştur. Başarılı olmuş ve yeni yetişen sporcularımıza kulüplerimizin desteğini bekliyoruz. Bizlere yapılan destekle ileride çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum '' dedi.

Hiç yorum yok: