KOCAELİ OKÇULUK

'' Okçuluk, fizik ve beyin gücünü maksimum kullanarak yapılan zor ama zevkli sporlardan biridir. Etkili bir amaç doğrultusunda; kalıcı kondisyon, kalıcı konsantrasyon, mükemmel teknik, doyumsuz başarı isteği, her zaman pozitif düşüncenin altında planlı çalışmayla yapılan okçuluk sporu, kişiyi sürekli başarıya ve hazza götürür ''. ( Rıdvan Uzuntaş = ) -Yarışma sporcusu olabilmek için yetenek, düzenli çalışma, maddi ve manevi destek olması gerekli.
*- .

*- HERKES İÇİN: OKÇULUK KULÜBÜ,
2022 Yılı için ; 07-08 yaş gurubu ( 2014 ve 2015 doğumlular) olimpik yay temel okçuluk eğitimi almak için başvurabilirler : www.kocaeliokculuk.com - 09-13 yaş gurubu (2013, 2012, 2011,2010 ve 2009 doğumlular ) olimpik yay temel okçuluk eğitimi almak için başvurabilirler : www.kocaeliokculuk.com - 14 yaş ve üstü ( 2008 ve üstü doğumlular) olimpik yay temel okçuluk eğitimi almak için başvurabilirler : www.kocaeliokculuk.com OKÇULUK ÇALIŞMALARI, Yahya Kaptan Mah. Recep Topaloğlu Spor Salonu Okçuluk Antrenman Bölümünde Yapılmaktadır. - Tüm okçuluk malzemeleri bize aittir, sporcular sadece spor kıyafetleriyle gelecektir. - www.kocaeliokculuk.com - Kayıt ve Toplantı Tarihi : - Not : 18 yaş altı sporcu velisiyle birlikte gelecektir.

4 Mayıs 2008 Pazar

Dinçer Ekiz, Okçuluk Dünya Kupası' nda Yarışacak

26-27 Nisan 2008 tarihlerinde Antalya'da yapılan İlbahar Okları Türkiye Okçuluk Yarışma'sına katılan Dinçer Ekiz, Compound Yay Büyük Erkekler kategorisinde Türkiye 2.' si oldu. Bu yarışma sonunda ilk dört sporcu , 27-31 Mayıs 2008 tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan Okçuluk Dünya Kupası 3.'ncü ayağına davet edildi. Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan Dinçer Ekiz bu yarışmayla birlikte 10.'uncu kez Milli formayı giyecek. Sporcumuz; yarışmaya iyi hazırlanıyorum yarışmadan bir hafta öncede Antalya'da milli takım olarak kampada gireceğiz, yarışmada madalya alacağıma inanıyorum'' dedi.
- Kocaeli okçuluk İl Temsilcisi ve Bölge Antrenörü Rıdvan Uzuntaş;'' okçuluk sporunun yaşı yok ,yeterki zaman ve sponsor bulunsun, okçuluk her yaşta yapılır.Büyükler kategorisinde yarışan sporcularımın yaş ortalaması 35, genç sporcularım da büyüklerini örnek alıyorlar ve onların tecrübelerinden faydalalanıyorlar, inşaallah iki yıldız sporcumuzu da Ekim ayındaki Dünya Şampiyonasına göndermek için çalışıyoruz'' dedi.


-

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kocaeli olarak futbolumuza sahip çıktığımız kadar,ferdi sporlara destek versek ne Dünya Şampiyonları çıkar bu diyardan.